Az Arad Megyei Tanács és a Békés Megyei Önkormányzat közös pályázatot nyújtott be az Interreg V-A Románia-Magyarország Programon 7/b – „A határon átnyúló hatással bíró utak építése, fejlesztése/modernizációja, amelyek közvetlen kapcsolatot biztosítanak a másodlagos és harmadlagos csomópontok, valamint a TEN-T törzshálózat vagy átfogó és kapcsolódó infrastruktúra közötti” beruházási prioritás keretében.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részt vesz a Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben című programban, amely projektnek Orosháza Város Önkormányzata a konzorcium vezetője.

 „Fiatalok és álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása a Dél-Alföldön”. A projektet egy 4 tagból álló konzorcium fogja megvalósítani.

A projekt lebonyolításának időtartama: 2018. 04.01. – 2022.03.31.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és az Arad Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös pályázatot nyújtott be az Interreg V-A Románia-Magyarország Programon belüli 8/b beruházási prioritás keretén belül.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Nagyürögd Község, ZMO Egyesület és az INTEGRA Románia Egyesület közös pályázatot nyújtott be az Interreg V-A Románia-Magyarország Programon belüli 8/b beruházási prioritás keretén belül.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a „Societatea de Binefacere Don Orione”, a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Békés Megyei Kormányhivatal közös pályázatot nyújtott be az Interreg V-A Románia-Magyarország Programon belüli 8/b beruházási prioritás keretén belül.

Fel