KÖSZÖNTJÜK LÁTOGATÓINKAT MEGÚJULT OLDALUNKON!

Az Alapítvány alapvető célja Békés Vármegye társadalmi – gazdasági fejlődését segítő szellemi tevékenységek támogatása, ösztönzése. Olyan helyi és térségi érdekszférákon is túlnyúló tevékenységek, gazdaságfejlesztő programok megvalósítása, mely támogatja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) létrejöttét és megerősödését.
További célok közé tartozik a KKV-k versenyképességének fokozása, vállalkozói és piaci ismereteik fejlesztése, növekedési esélyeik bővítése, valamint a felkészülésük elősegítése az EU-s követelményeknek való megfelelésre. Az Alapítvány szolgáltatásairól és azok igénybevételéről szóló tájékoztatást a vármegye több pontján vállalkozói fórumok szervezésével, hirdetések, sajtófelhívások segítségével és Internet elérhetőség biztosításával oldja meg.

HITVALLÁSUNK 

Hisszük, hogy ügyfeleink ambíciói mindenek felett állnak, és azok elérése – sőt, túlszárnyalása – a tudás alkalmazásával lehetséges.

Hiszünk abban, hogy értéknövelt szolgáltatásokkal, termékekkel és munkamódszerekkel növelhetjük ügyfeleink produktivitását: a nagyobb hatékonyság mindannyiunk előnyére válik, külön-külön és kölcsönösen is.

Hiszünk a környezettel való harmóniában, az élet és a munka egyszerűsítésében és a tudásmenedzsment támogatásában.

Végezetül, hiszünk abban, hogy a környezet, az élet és a munka elválaszthatatlanok egymástól, és egyik sem képzelhető el a többi tisztelete nélkül.

KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Ügyfelünk / Partnerünk!

Megtisztelő számomra, hogy a negyedévszázados múltra visszatekintő Békés Vármegyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (BVVA) ügyfeleiként, partnereiként üdvözölhetem Önöket. A Békés Vármegyei Önkormányzat képviselő testületének 2023. szeptember 21-ei döntése alapján megbízást kaptam a BVVA ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

Békés Vámegyei lakosként és projekt menedzserként a legfontosabb célomnak tekintem olyan gazdaságfejlesztő programok megvalósítását, amelyek támogatják a kis- és középvállalkozások létrejöttét és megerősödését, versenyképességük fokozását, vállalkozói és piaci ismereteik fejlesztését, valamint növekedési esélyeik bővítését.

A BVVA csapatával továbbra is igyekszünk magas szakmai színvonalon tájékoztatást nyújtani mind kezdő, mind pedig működő vállalkozások számára, továbbá naprakész információkkal szeretnénk ellátni Önöket, hogy segítsük elképzeléseik megvalósítását és további fejlődésüket.

Közös célunk és érdekünk Békés Vármegye társadalmi és gazdasági fejlesztése, ezért az Alapítvány működésével kapcsolatos tevékenységek a jövőben is a megszokott keretek között elérhetőek az érdeklődők számára Békéscsabán, a Gyulai út 1. szám alatti irodaház II. emeletén.

Békéscsaba, 2023.10.10.

Bízva a további sikeres együttműködésben, tisztelettel:

Siófoki Attila
ügyvezető titkár

AZ A CÉG, AMELYIK KÉPES FEJLESZTÉSEKET VÉGEZNI, EGYÚTTAL BEBIZTOSÍTÁST NYER A JÖVŐBE.  ~ KNUT HAANAES 

Igényfelmérő

Amennyiben pályázni vagy mikrohitelt szeretne kérjük töltse ki az alábbi sorokat