CSELOVSZKI GYÖRGY, EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

Cselovszki György békéscsabai bútorasztalos még egy vállalkozáskeltető program által vált vállalkozóvá 2014-ben. Alapítványunk mentorálta a fiatal vállalkozót, aki bátortalanul kezdte el vállalkozását, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt ilyen területen. Asztalosként megtalálta számítását, hiszen az évek során egyre több megrendelése adódott. Szívesen talál ki praktikus és mutatós használati tárgyakat, újdonságokat.

Szívesen talál ki praktikus és mutatós használati tárgyakat, újdonságokat.
A vállalkozáskeltető program tudást adott a fiatal vállalkozónak, az Alapítvány mikrohitel programja pedig a kezdeti tőkét is tudta biztosítani. A napi munkavégzéshez szükséges eszközöket és berendezéseket vásárolta meg a vállalkozó, emellett az áruszállításhoz szükséges tehergépjárművet is mikrohitelből vásárolta meg. Ezen beruházás segítségével tudta elindítani asztalosipari műhelyét, amely segítségével minden ilyen típusú munkát el tud végezni.
Ügyfél vélemény:”Munkámban minőségre törekszem, hogy igazán szép dolgokat adjak ki a kezemből, melyek időtállóak és sokáig örömet jelentenek a vásárlóimnak. Az alapítványnak köszönhetően sikerült előrelépnem és kiteljesednem a szakmában.”